A vírusról és a diktatúráról
2020. április 10. írta: Nyitott szem

A vírusról és a diktatúráról

Sok idő után ez az első bejegyzésem. Nem is igazán tudom, akarok-e blogolni, és hogy egyáltalán olvassa-e valaki ezeket a gondolatokat. Mondjuk, kicsit olyan, mintha naplót kezdenék írni, amit soha nem csináltam.

Olvasom a véleményeket és hallgatom a híreket, és a magukat okosnak tartókat. Hogy azért indították el valakik a vírust, mert azzal lehet csökkenteni a nyugdíjasok számát, és akkor nem kell majd nyugdíjat fizetni. És ez a Zorbánnak jó.

Ja. Plusz jó lenne ha a föld lakossága 5 milliárd alá menne. Na, erre is jók az ilyen vírusok. Ez meg a titokzatos háttérhatalomnak jó. 

Évekkel ezelőtt találtam a youtube-on egy fickót, aki arról beszélt órákig, hogy minden nyelv a magyarból származik. Például a szlovák is. Meg a maja indiánok is magyarok. Meg a perui aranykönyvtár is magyarul van írva. Na, ő aztán mondott olyanokat is, hogy a FEMA (szeméttelep) azért épít üzemeket, hogy ott a lakosságot fel lehessen dolgozni, mint hulladékot.

Jó, ezekben nem hiszek, csak mondom, hogy vannak ilyen vélemények is.

De mindegy, mert ahogy az okosok mondják, nincs is vírus csak a Zorbán így akar diktátor lenni. Aki amúgy már az, mert ez diktatúra. Mondjuk annak elég fura, mert a diktatúrában ilyeneket nem lehet mondani, de hát ez a diktatúrázó nemzedék nem tudja, hogy mi is az, csak jól hangzik.

Kérem, a diktatúra az, hogy ha mondasz valamit, ami nem tetszik a hatalomnak, pl. hogy diktatúra van, akkor elvisznek átnevelni, amire a kőtörés pont jó. Sőt, ha a szomszédod mondja rád, hogy mondtál valamit, amit csak ő hallott, akkor is elvisznek követ törni, ő meg megkapja a lakásodat, meg ami nem fért be neked egy bőröndbe, mert annyit vihettél el.

Diktatúra az, akol az ÁVO és utódai 40 évig figyelték apámat, aki előttem érthetetlen módon szocialista beállítottságú volt, mert hogy nagyon veszélyes elem. Telepítettek rá egy ügynököt. Aztán még egyet. 40 év alatt egy valóságos vagyon áráért két dolgot tudtak kideríteni:

1. Egyszer azt mondta, hogy a mai hadseregben egy hadnagynak kevesebb a hatásköre, mint a régiben egy őrmesternek volt.

2. TALÁN hallgatja az angol rádiót. De ez nem biztos.

Ezekkel a világraszóló eredményekkel szolgált a 40 éves alapos felderítő munka.

De az biztosan nem diktatúra, ahol lehet azt harsogni, hogy diktatúra van.

Bízom a természetes kiválasztódásban. Ezek a diktatúrázós, vírustagadós barmok mászkáljanak csak nyugodtan, járjanak össze bátran. Tizedeljék csak meg saját magukat. Mi, a család és én mindig, ha kimegyünk a lakásból, első dolog hazatéréskor a kézmosás. A bejárati ajtó mellett nyílik a kisebbik fürdő, ott van a fertőtlenítős kézmosó. Plusz viszünk alkoholos oldatot spricniben, az a boltból kijőve rögtön használjuk. Meg maszkot is, ha nem felejtjük itthon.

A bejegyzés trackback címe:

https://jozan-esz.blog.hu/api/trackback/id/tr7515602606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása